آشنایی با مشاغل خدمات مواد غذایی

نوشته شده توسط

سارا عیوضی

آشنایی با مشاغل خدمات مواد غذایی

از بیشترین عوامل تأثیر گذار بر روی سلامت انسان در همه طول عمرش بحث غذاست و رژیم سالم غذایی از بحث برانگیزترین موضوعات دنیاست.

استخدام کارشناس تغذیه

برای مشاهده تمام آگهی های این بخش روی عکس زیر کلیک کنید.

استخدام کارشناس تغذیه

 

در بسیاری از کشورها اتحادیه های خاصی وجود دارد که همه تمرکز و فعالیت آنها بر روی مواد غذایی، سلامت و تأیید کیفیت این مواد است. بیشتر عوامل ایجاد بیماری از جمله بیماری های قلبی و بیماری های داخلی به خصوص مربوط به معده و .. دلیلی جز عدم کیفیت و رژیم نادرست مواد غذایی ندارند. هم چنین عدم تعادل در مصرف غذایی دلایل بسیاری از کمبودهای ویتامین های خاص، بیماری های پوستی، بیماری های پوکی استخوان و به طورکلی ضعیف بودن سیستم بدن می باشد. تغذیه درست محروم شدن از یک سری سبزیجات و میوه و یا گوشت نیست بلکه تغذیه ای درست است که به موقع و تزریق انرژی به بدن را داشته و احساس سرزنده بودن و سرحال بودن به شخص را هدیه دهد. همه ما باید بدانیم از چه غذایی و چه مواد غذایی استفاده می کنیم. همه مواردی مانند چگونه خوردن، چه تغذیه ای داشتن، داشتن برنامه ریزی، میزان مفید بودن و یا مضرات به خصوص ترکیباتی ها، بر روی سلامتی تأثیر دارند و بحث دیگر مواد غذایی، خدمات مواد غذایی است. اندازه گیری و بیان پروتئین های موارد مختلف غذایی، میزان چربی موجود، آستانه تحمل تغییرات دمایی، بسته بندی های درست ، نگهداری و شرایط نگهداری و انطباق داشتن با معیارهای بهداشتی از جمله مواردی هستند که شاغلان خدمات مواد غذایی در اختیار مصرف کننده  قرار می دهند. رعایت بهداشت در اینجا فراتر از بهداشت محیط کاری و بهداشت شخصی است ،بهداشت سالم بودن و عدم فاسد شدن مواد غذایی بسیار مهم است زیرا درصد ناسالمی حتی خیلی کم از مواد غذایی دارای باکتری های بسیار مضری هستند که به بدن انسان میکروب های خطرناکی تزریق می کنند و به طور عجیبی در آلوده شدن دیگر مواد با تکثیر پیشروی می کنند. شاغلان مواد غذایی در این روزها چالشی بزرگ را در حیطه کاری خود می بینند و آن چیزی جز اسراف و هدردادن مواد غذایی نیست. طبق آمارها تقریباً یک سوم غذایی که سالیانه برای مصرف تولید می شود دور ریخته و هدر می رود. خدمات غذایی اعلام کرده است که تولید غذا در آفریقا 230 میلیون تن در سال است که کشورهای غنی دقیقاً نزدیک به این مقدار دور ریز غذا دارند. در کشورهای در حال توسعه عدم درست نگهداری مواد غذایی غذایی و در کشورهای غنی حجم استفاده شده برای وعده های غذایی دلیل  دور ریز و هدر دادن مواد غذایی ذکر شده است. در ایران روزانه به اندازه 15 میلیون نفر دور ریز مواد غذایی داریم که خدمات مواد غذایی با آگاهی سازی در این زمینه و جدایی پسماند غذایی توسط خانواده ها گامی مهم و کاربردی برداشته اند ولی باز هم به قدری این دور ریز زیاد است که فعالیت و مشارکت همه جانبه را می طلبد.

منبع : باجاب

نظری برای این مقاله ثبت نشده است

اخبار استخدامی