رمز و رازهای تصدی سمت مدیر رستوران

نوشته شده توسط

باجاب

رمز و رازهای تصدی سمت مدیر رستوران

بدون اغراق، مدیر رستوران ضمن برخورداری از روابط عمومی بسیار بالا و مودب بودن، باید از دانش و توانایی دانش رفتاری مدیریتی بهره مند باشد. یکی از مهارت های مدیریت رستوران، توانایی جذب مشتری به شمار می رود. بر این اساس، مدیر رستوران با اندیشیدن تمهیدات لازم و اقدامات مقتضی، باید درصدد جلب نظر و اعتماد مشتریان برآید.

از جمله شغل های بسیار سخت و در عین حال پیچیده، سمت مدیر رستوران می باشد. برای مسلط شدن بر همه امور و در دست گرفتن کارها، مدیر رستوران باید ار مهارت ها و توانایی های کاربردی و مثمر ثمر برخوردار باشد. بر این اساس، ارائه خدمات بهینه به مشتری، تعامل مناسب با کارکنان، بررسی و ارزیابی میزان موجودی و روابط عمومی بالا، از جمله مؤلفه های اساسی اصلی و کلیدی مدیریت رستوران به شمار می رود. در بسیاری مواقع مدیریت رستوران را معمولاً صاحب آن بر عهده دارد، اما در برخی مواقع به منظور پیشبرد بهتر و مناسب تر کارها، صاحبان این فضاها، استخدام مدیر رستوران را در دستور کار قرار می دهند. امروزه استفاده از محیط هایی مانند رستوران در مقایسه با سالیان گذشته روند رو به رشدی به خود گرفته است. بر همین اساس، در کیفیت و ارتقای سطح کیفی یک رستوران، مرغوبیت غذا، نوع چیدمان و نظافت و تمیزی این محیط، از درجه اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد. متولیان رستوران ها به مانند سایر مشاغل به دنبال پیشرفت در زمینه کاری و رسیدن به اهداف مد نظر خود می باشند. به همین جهت، در موفقیت و ادامه فعالیت های رو به رشد یک رستوران، علاوه بر کارمندان، وجود یک مدیر رستوران هم بسیار تاثیر گذار و کارساز به شمار می رود. به عبارت دیگر، مدیر رستوران به مثابه چشم و گوش رستوران تلقی می شود. چراکه مدیریت و سر و سامان بخشیدن به امور مربوط به رستوران، به منظور پیشبرد اهداف مورد نظر بسیار مهم و حائز اهمیت می باشد. ناگفته نماند که مدیر رستوران به عنوان بالاترین مرجع جهت برطرف کردن نیازها و همینطور پاسخگویی به سوالات مشتریان به شمار می رود.

لزوم استفاده از مدیر رستوران

بدون تردید، از جمله ارکان حائز اهمیت و تاثیر گذار برای انجام بهینه کارها، مدیر رستوران می باشد. برای راه اندازی یک رستوران مناسب و ارائه خدمات عالی و مثمر ثمر، نیاز به یک مدیر حرفه ای و کارآمد، بیش از پیش ضرورت و اهمیت پیدا می کند. محیط رستوران با وجود انواع نوشیدنی ها، خوراکی ها و غذاهای مختلف عجین شده است. بر همین اساس و به منظور برآورده ساختن نیازهای مشتریان به نحو مطلوب، برخورداری از یک مدیر رستوران متبحر و با تجربه، از درجه اهمیت و ارزش بسیار بالایی برخوردار می باشد. در پرتو وجود مدیریت رستوران علاوه بر مدیریت درست و اصولی کارها، بر شهرت و اعتبار رستوران نیز افزوده می شود. در حال حاضر برای بقا و حرکت رو به جلوی یک کسب و کار نظیر رستوران، جلب اعتماد و نظر مشتریان و برخورداری از مشتریان بیشتر، حرف اول و آخر در این عرصه می زند. از سوی دیگر، با رشد و گسترش تکنولوژی و فراگیر شدن آن در ابعاد زندگی انسان، سبک زندگی و ذائقه و طبع انسان ها، از تغییر و تحولات گسترده ای بهره می برد. امروزه در سبد خرید هر خانوار خرید غذا از رستوران به ویژه تهیه فست فود، جایگاه قابل توجهی پیدا نموده است. از سوی دیگر، رقابت شدید و تنگاتنگ میان رستوران دارها، جای کوچکترین اشتباه را برای آنها باقی نگذاشته است. بر این اساس و برای عقب نماندن از قافله رقبا، برخورداری از یک مدیر رستوران حرفه ای در این زمینه کمک شایانی می نماید. مدیریت رستوران علاوه بر مدیریت مناسب و مطلوب کارکنان، در جهت ارائه خدمات بهینه و کاربردی به مشتریان، نهایت تلاش و کوشش خود را بکار می بندد. همچنین در پرتو وجود مدیر رستوران بررسی و ارزیابی سطح کیفی امور و کنترل این موارد به خوبی محقق می گردد.

لزوم استفاده از مدیر رستوران

ویژگی های و خصوصیات حائز اهمیت مدیر رستوران

بدون اغراق، مدیر رستوران ضمن برخورداری از روابط عمومی بسیار بالا و مودب بودن، باید از دانش و توانایی دانش رفتاری مدیریتی بهره مند باشد. یکی از مهارت های مدیریت رستوران، توانایی جذب مشتری به شمار می رود. بر این اساس، مدیر رستوران با اندیشیدن تمهیدات لازم و اقدامات مقتضی، باید درصدد جلب نظر و اعتماد مشتریان برآید. از آنجایی که کارکنان محیط رستوران به عنوان قلب تپنده این محیط محسوب می شوند، مدیران رستوران ضمن مدیریت و نظارت بر کارکنان، باید بستر مناسب برای ایجاد و ارتقای انگیزه در پرسنل را فراهم آورند. لازم به ذکر است که در طراحی مناسب و تاثیر گذار این فضا، مدیر رستوران باید نهایت سلیقه و هنر خود را بکار گیرد. از جمله مؤلفه های بسیار مهم و کلیدی برای سمت مدیریت رستوران، برخورداری از مهارت های ارتباطی و فن بیان قوی می باشد. همچنین یک مدیر رستوران با تجربه در جهت اعمال روش های نوآورانه و خلاقانه سعی و کوشش می نماید. از جمله عناصر کارساز و راهگشا در محیط رستوران، ایجاد شرایط کاری آرام و آرامش بخش به شمار می رود. مدیران رستوران در جهت تامین آرامش محیط کاری، نقش پر رنگ و بسزایی را ایفا می نمایند. مهارت و توانایی مدیریت و رهبری، مدیریت مسائل مربوط به سلامت پرسنل و ایمنی کار، مدیریت بحران ها و موقعیت های تنش زا، ارائه خدمات درخور شایسته و مناسب و برنامه ریزی و سامان دهی کارها، از دیگر ویژگی های تاثیر گذار مدیر رستوران قلمداد می گردد. به طور کلی، مدیریت رستوران کار ساده و راحتی نمی باشد، بلکه شغل مدیر رستوران بسیار سنگین و در عین حال دشوار محسوب می شود. پیاده سازی استانداردهای کیفی بالا، نظارت بر روند انجام درست کارها، انجام دادن تبلیغات اصولی ، استخدام پرسنل قوی و آماده ، از دیگر ویژگی های مدیر رستوران به حساب می آید.

ویژگی های و خصوصیات حائز اهمیت مدیر رستوران

مهارت ها و توانایی مورد نیاز برای تصدی شغل مدیر رستوران

برای در اختیار گرفتن شغل مدیر رستوران، برخورداری از مهارت ها، توانایی ها و دانش مربوط به این حوزه، بسیار تاثیر گذار و مؤثر می باشد. بر این اساس، یک مدیر رستوران باید داشتن رفتاری مودبانه و مدبرانه را در سر لوحه کار خود قرار دهد. از دیگر مهارت های کاربردی در این زمینه، توانایی مدیریت و نظارت بر کارکنان و ایجاد انگیزه میان آنها می باشد. از آنجایی که شغل مدیر رستوران در زمره مشاغل سخت قرار دارد، برخورداری فرد از مهارت و توانایی لازم، می تواند موفقیت شخص را رقم بزند. لازم به ذکر است که شغل مدیر رستوران در دیگر کشورهای دنیا نیز در زمره حرفه های کاربردی و مثمر ثمر تلقی می شود. بر همین اساس، زمینه کارکردن در خارج ایران در قامت یک مدیر رستوران باتجربه و دارای تبحر به راحتی فراهم می باشد. اغلب کشورهای بزرگ در اقصی نقاط دنیا، از شغل مدیر رستوران به ویژه مدیریت توانمند و موفق استقبال قابل توجهی به عمل می آورند. از دیگر توانایی های حائز اهمیت مدیر رستوران برنامه ریزی و سامان دهی شیفت های کاری پرسنل می باشد. همچنین نظارت، مدیریت و نحوه رعایت دستورالعمل های بهداشتی و قوانین در نظر گرفته شده، از دیگر مسؤولیت های شغل مدیر رستوران محسوب می شود. یکی از مواردی که در محیط های رستوران از درجه اهمیت بالایی برخوردار می باشد، نحوه و نوع سرویس دهی و ارائه خدمات به مشتریان است. در این شرایط مدیر رستوران ضمن برنامه ریزی درست و اصولی، زمان انتظار مشتریان را به حداقل می رساند. مدیریت بودجه و تجزیه و تحلیل ارقام و اعداد، برخورداری از توانمندی مناسب در کار تیمی، مدیریت و نظارت بر همه امور مرتبط با محیط رستوران، سایر مهارت ها و توانایی مدیر رستوران را شامل می شود.

مهارت ها و توانایی مورد نیاز برای تصدی شغل مدیر رستوران

بازار کار، آینده شغلی و وضعیت استخدام مدیر رستوران

از آنجایی که امروزه محیط های رستوران، فست فودها و کافی شاپ ها، از رونق و رشد قابل توجهی برخوردار شده اند، بازار استخدام مدیر رستوران در وضعیت مناسب و مطلوبی به سر می برد. لازم به ذکر است که یک مدیر رستوران با کار کردن در رستوران ها، مراکز تهیه غذا و هتل ها، ضمن کسب تجربه و تخصص و سرمایه مناسب، می تواند به راه اندازی یک رستوران مختص به خود اقدام کند. در عصر حاضر، استقبال و توجه مناسبی از سوی مشتریان از رستوران ها و فست فودها به عمل می آید. با توجه به صنعت رو به رشد رستوران داری، آینده کار و وضعیت استخدام مدیر رستوران در سال های آتی بسیار درخشان و امیدوار کننده تصور می شود. ناگفته نماند که مدیر رستوران دارای تجربه و مهارت کافی، فرصت های شغلی قابل توجهی برای موفقیت و پیشرفت پیش روی خود می بیند. به طور کلی، وضعیت استخدام مدیر رستوران در اقصی نقاط دنیا از بازار کاری رو به رشد و مطلوبی برخوردار می باشد. بر این اساس، در صورت کسب مهارت های لازم و تجربه کافی، مدیر رستوران می تواند شانس خود را در مرزهای خارج از کشور نیز مورد آزمایش قرار دهد. چراکه فرصت کاری و استخدام مدیر رستوران در ورای مرزهای کشور نیز به نحو مطلوب و مناسب فراهم می باشد. در مبحث درآمد شغل مدیر رستوران اگرچه آمار و ارقام درستی موجود نمی باشد، اما مدیر رستوران در زمره شغل های پر درآمد و پول ساز به شمار می آید. شایان ذکر است که متناسب با میزان تجربه، توانایی، توانمندی و مهارت مدیر رستوران، آنها از درآمدهای مختلف و متفاوتی برخوردار می باشند. با بررسی آمار و ارقام سایر کشورهای دنیا، به خوبی می توان دریافت که مدیریت رستوران در آن سوی آبها از درآمد قابل توجهی بهره می برد.

بازار کار، آینده شغلی و وضعیت استخدام مدیر رستوران

نگاهی به طریقه ورود و تحصیلات مناسب برای شغل مدیر رستوران

برای وارد شدن به شغل مدیریت رستوران، برخورداری از تجربه و استانداردهای آموزشی و عمومی بسیار حائز اهمیت و کاربردی محسوب می شود. برای در اختیار گرفتن سمت مدیر رستوران در ابتدای امر باید از سطح های پایین فعالیت های خود را آغاز نمود. به تدریج و با گذشت زمان و گذراندن دوره های آموزشی، ارتقای توانمندی ها و کسب تجربه بیشتر، زمینه و بستر مناسب برای در اختیار گرفتن شغل مدیر رستوران مهیا می گردد. علاقمندان و طرفداران این سمت می توانند به منظور برخورداری از دانش کافی و مناسب به تحصیل در رشته هتلداری همت گمارند. برخی از آموزشگاه ها به برگزاری دوره های مدیریت رستوران اقدام می کنند. برای برخورداری از تجربه بیشتر و دانش مورد نیاز برای تصدی سمت مدیر رستوران، گذراندن دوره هایی نظیر کافی شاپ و آشپزی می تواند درخور توجه واقع شود. برای مدیریت بهتر و مناسب بر قسمت های مختلف محیط رستوران، کسب دانش و مهارت بیشتر، به عنوان برگ برنده مدیریت رستوران محسوب می گردد. بسیاری از افراد به سبب برخورداری از تمکن مالی ترجیح می دهند خود به راه اندازی یک رستوران اقدام نمایند. اگرچه داشتن سرمایه برای شروع هر کسب و کاری، از درجه اهمیت و ارزش بالایی برخوردار می باشد، اما در دنیای رقابتی عصر حاضر، داشتن سرمایه و تمکن مالی کفایت نمی کند. یکی از مؤلفه های اساسی و کلیدی برای رسیدن به سمت مدیر رستوران، داشتن تجربه و مهارت کافی می باشد. امروزه مهارت و توانایی در کسب و کارها نقش و اهمیت بسزایی یافته است. از آنجایی که مدیریت رستوران با فراگیری و کسب مهارت های کاربردی گره خورده است، به دست آوردن تجربه و مهارت مناسب، در این زمینه کمک شایانی می کند. ناگفته نماند که برای فراگیری هر کسب و کاری، به دست آوردن تجربه کاری بسیار تاثیر گذار و راهگشا می باشد.

نگاهی به طریقه ورود و تحصیلات مناسب برای شغل مدیر رستوران

نیم نگاهی به شخصیت شناسی مدیر رستوران

به طور کلی، برای انتخاب هر شغلی مؤلفه های و عواملی مختلفی به صورت مستقیم یا غیر مستقیم، تاثیر بسزایی از خود برجای می گذارند. مدیر رستوران هم از این قاعده مستثنا نبوده و مؤلفه هایی نظیر شرایط جامعه، وضعیت خانوادگی، توانایی ها، علایق، ارزش ها و خصوصیات شخصیتی، در این زمینه بسیار اثر گذار و مثمر ثمر قلمداد می شوند. خصوصیات شخصیتی از جمله مؤلفه های مهم و اساسی در انتخاب یک شغل به شمار می رود. از سوی دیگر، به منظور شناخت اصولی و صحیح فرد، گذشت زمان و تخصص نقش بسزایی را ایفا می کنند. از طرف دیگر، هر فرد از شخصیت متمایز و منحصر به فرد برخوردار می باشد. در مقوله مدیر رستوران و بر اساس تحقیقات به عمل آمده افراد دارای تیپ شخصیتی منضبط، احساسی و برون گرا، به علت برقراری ارتباط مؤثر با دیگران و استقلال کاری، برای این سمت مناسب و مفید می باشند. از دیگر تیپ های شخصیتی که برای مدیریت رستوران می توانند مثمر ثمر تلقی شوند، تیپ شخصیتی ملاحظه کننده، احساسی و برون گرا می باشند. این دسته از افراد علاوه بر برخورداری از آزادی لازم، بسیار انعطاف پذیر و منعطف عمل می نمایند. به هر صورت، برای در اختیار گرفتن سمت مدیر رستوران تجربه به انضمام توانایی و مهارت، به مثابه برگ برنده می ماند.    

نظری برای این مقاله ثبت نشده است

اخبار استخدامی