تخصیص ۴۹۶ میلیارد ریال اعتبار به اشتغال روستایی خراسان شمالی

نوشته شده توسط
باجاب

با پیگیری استاندار، اعتبارات سال ۹۸ زودتر از موعد ابلاغ شد و تا ۲۸ اسفند، ۱۰ درصد تسهیلات پرداخت شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما خراسان شمالی مدیر صندوق کارآفرینی امید استان گفت: با پیگیری استاندار خراسان شمالی، اعتباراتتخصیص ۴۹۶ میلیارد ریال اعتبار به اشتغال روستایی خراسان شمالی سال ۹۸ زودتر از موعد ابلاغ شد و تا ۲۸ اسفند، ۱۰ درصد از تسهیلات نیز به متقاضیان پرداخت شد.
استخدام تولید محتوا در مشهد
برای مشاهده تمام آگهی های این بخش روی عکس زیر کلیک کنید.
منوچهر نبی زاده گفت: پارسال نیز با پرداخت ۳۹۰ میلیارد ریال تسهیلات به ۵۹۸ طرح، برای هزار و ۱۱۵ نفر، اشتغال ایجاد شد.
وی گفت: اعتبار تخصیص یافته به اشتغال روستایی و عشایری ۲۹۸ میلیارد ریال بود در حالی که پرداخت ها ۱۳۱ درصد بیشتر از اعتبار اختصاصی بود.
نبی زاده اضافه کرد: از این میزان اعتبار ۳۶درصد به بخش صنعت، ۲۹ درصد به بخش کشاورزی و عشایری، ۲۵ درصد به بخش میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و ۱۲ درصد به دیگر بخش ها پرداخت شد.
از ابتدای آغاز طرح تاکنون ۸۴۷ طرح به صندوق کارآفرینی امید رسیده که به ۵۸۹ طرح تسهیلات پرداخت شده و بقیه در دست بررسی است.
منبع: خبرگزاری صداوسیما